У холодильнику вони зберігаються до 4 днів у банку або контейнері з кришкою. У морозилці пролежать до 3 місяців.

Залийте жовтки невеликою кількістю води, щільно закрийте кришкою і зберігайте в холодильнику до 3 днів. Можна заморозити жовткиАле тоді вони стануть дуже густими. Якщо вам все ж таки необхідно заморозити жовтки, збийте крупинку солі або 12 год.

Без шкаралупи його можна зберігати у холодильнику до 2 днів. Варені та подрібнені білки та яєчні жовтки мають ще коротший термін зберігання. Його можна зберігати у холодильнику до 1 дня. Короткий термін зберігання білків та жовтків, м'яких, пакетованих.

Найкраще заморожувати збиті сирі яйця, сирі білки та сирі жовтки, а також приготовлені страви на основі яєць, такі як яєчня-бовтання, пиріг із заварним кремом та яєчні запіканки. Заморожувати можна тільки свіжі яйця.