Викласти в соус обсмажені раніше курячі стегна, розмішати, щоб стегна були поступово покриті соусом. Довести до кипіння, зменшити вогонь та гасити під кришкою на повільному вогні 35-40 хвилин до готовності м'яса. Смачні та ароматні тушковані курячі стегна готові.

40 хвилин У середньому на відварювання курячих стегон піде 25–40 хвилин. Також варто врахувати, що м'ясо курчат приготується швидше, ніж дорослий птах. Щоб перевірити готовність, дістаньте стегно і проткніть ножем або вилкою.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Промийте курячі стегна, натріть сіллю та спеціями. …
  2. Розігрійте сковороду з олією на середньому вогні, викладіть стегенця і смажте з обох боків приблизно 10-15 хвилин. …
  3. Зменшіть газ до мінімального та тушкуйте стегенця ще по 10 хвилин з кожного боку до повної готовності.

7 Dec 2020