Замочена крупа звариться приблизно за 40 хвилин. Перловка без замочування буде готова щонайменше через 1 годину. Перевірте наявність води в каструлі. May 10, 2019

50 хвилин Як варити перлову кашу на плиті Покладіть крупу в каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння та варіть на невеликому вогні від 40–50 хвилин до години (залежно від того, чи замочувалась спочатку перлівка). Щоб приготувати перлову кашу на молоці, залийте крупу 1-2 склянками води і кип'ятіть 15 хвилин.

Крупу попередньо промити та замочити у воді на 12 годин. Злити воду, обполоснути та помістити перловку у сито для приготування. У каструлю налити невелику кількість води, помістити зверху сито, але рівень води не повинен стикатися з ситом. Накрити кришкою та варити до готовності перлівки близько 40-50 хвилин.

1,5 години Варити перловку у каструлі на плиті без замочування доведеться 1-1,5 години. Продукт виходить аль денте і доварюється вже в супі. Якщо додати суху крупу відразу в супйого доведеться готувати додатково не менше 1 години. При цьому крупа всередині залишається твердою.