Палтус майже не потребує спецій, щоб вони не забили натуральний смак риби. Достатньо трохи солі та простої обсмажування в борошні, щоб отримати чудову рибну страву, приготовлену за 15 хвилин.

Ця риба багата калієм, фосфором, магнієм і селеном – вони містяться в палтусі у значних кількостях. Вітаміни D, В, Е, а також нікотинова та глутамінова кислоти теж можна віднести до переваг цієї риби. Однак, мабуть найцінніше – жирні кислоти Омега-3, що містяться в палтусі у різних поєднаннях.

Справді, серед тихоокеанських видів палтусів білокорий має найбільш щільне м'ясо, воно менш жирне. У чорного палтуса м'ясо ніжніше за консистенцією, але в риб з низьким вмістом жиру воно стає дещо рідким. М'ясо має гарний смак.

Який палтус на смак Біле м'ясо палтуса не схоже на іншу рибу. Воно солодке, ніжне, щільне та практично без кісток. Такі унікальні властивості роблять цю рибу делікатесом. Один із видів, білокорий палтус, вважається найсмачнішим завдяки невеликій кислинці.