Кожна сосиска у блискучій їстівній оболонці. Виробник рекомендують відварити сосиски у киплячій воді 3-4 хвилини перед вживанням.26 Aug 2014

5 хвилин Як варити сосиски Доведіть воду в каструлі до кипіння. Викладіть сосиски так, щоб рідина покрила їх. Охолоджені варіть 3-5 хвилин на середньому вогні, заморожені – 5-8 хвилин.

Середній час варіння сосисок – 5 хвилин, якщо на упаковці напівфабрикату не вказано інший час, за яким рекомендує слідувати виробник. Сосиски можна приготувати і в мікрохвильовій печі. Для цього потрібно очистити їх від плівки, покласти в тарілку, додати трохи води або улюбленого соусу для соковитості.

У холодну воду або окроп Цей принцип працює і для сосисок, але тільки якщо варити їх без оболонки. У киплячій воді плівка може луснути, як правило, разом із самою сосискою. Щоб уникнути такого неапетитного фіналу, варто скористатися описаним вище методом: заздалегідь проколоти оболонку.